Νέα

6
Ιούν

Πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2015

Δίνοντας σημαντική έμφαση στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, και τη συνεχή προσπάθεια ικανοποίησης των πελατών της, η AeroPhoto Co Ltd έλαβε από την εταιρία EUROCERT SA τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2015.

29
Οκτ

Κοινωνική Προσφορά στο Εργαστήριο Τηλεπισκόπησης του Ε.Μ.Π.

Στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και με βάση τη μακροχρόνια συνεργασία σε ερευνητικό επίπεδο, η  AeroPhoto Co Ltd χορήγησε στο Εργαστήριο Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου LiDAR δεδομένα για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Εργαστηρίου αλλά και της Σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Ε.Μ.Π. γενικότερα. Έως τώρα τα δεδομένα αυτά έχουν αξιοποιηθεί σε υψηλής στάθμης διπλωματικές εργασίες με θέματα όπως π.χ. βελτίωση των

Read more

15
Φεβ

Συνεισφορά στο Υπουργείο Πολιτισμού για την Δίολκο

Η AeroPhoto Co Ltd σε συνεργασία με την Εγνατία Οδός Α.Ε. προχώρησε στην ευγενική συνεισφορά ενός Ψηφιακού Μοντέλου Εδάφους (DEM) στην περιοχή του μνημείου “Αρχαία Δίολκος”, το οποία προήλθε από δεδομένα LiDAR. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική ευθύνη της εταιρίας.

1
Ιαν

Ευτυχισμένο το 2019

Η ομάδα της AeroPhoto Co Ltd σας εύχεται ένα ευτυχισμένο και πετυχημένο νέο έτος, γεμάτο δημιουργία και έμπνευση με περισσότερες LiDAR προκλήσεις! Καλωσήρθες 2019!

30
Οκτ

Νέες LiDAR Εφαρμογές

Έπειτα από 3 χρόνια απόκτησης εμπειρίας, εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας η AeroPhoto Co Ltd προχωράει ένα βήμα παραπέρα επενδύοντας σε λύσεις και εφαρμογές που προσφέρουν τα εναέρια συστήματα LiDAR στην τρισδιάστατη αποτύπωση τους εδάφους. Ενημερωθείτε για τις νέες δυνατότητες που πλέον προσφέρουμε:

10
Απρ

Νέα Συνεργασία

Η AeroPhoto Co Ltd προχωράει σε μια νέα συνεργασία με μία από τις πιο αξιόπιστες και πρωτοπόρες εταιρίες εναέριας έρευνας και διαχείρισης γεωχωρικών δεδομένων στην Ευρώπη, ξεκινώντας σύντομα νέες δραστηριότητες στον τομέα της τηλεπισκόπησης με παθητικούς δέκτες LiDAR.